Hoe plaats ik een advertentie?

Als je een advertentie op letgo wilt publiceren, volg dan de onderstaande stappen:

Voor Android:

• Klik op “Plaats advertentie” in het menu van jouw app, of op het camera-icoontje in het hoofd menu.

• Vul vervolgens de informatie van het product in (foto´s, titel, categorie, beschrijving, prijs).

• Als je eenmaal klaar bent, klip op “plaats advertentie”.

Voor iPhone:

• Klik op “plaats advertentie” (dit is de centrale knop in de navigatiebalk van je app. Het is rond en heeft een camera-icoontje)

Vul vervolgens de informatie van het product in (foto´s, titel, categorie, beschrijving, prijs).

• Als je eenmaal klaar bent, klip op “plaats advertentie”.

Zo eenvoudig is het! Zodra je advertentie live gezet is ontvang je van ons een melding.