Hoe kan ik mijn advertenties bewerken?

Heb je je vergist in de prijs? Of ben je vergeten om essentiële productinformatie toe te voegen? Maak je geen zorgen. Het bewerken van je advertentie is erg eenvoudig, zoals alles op letgo.

Allereerst gaan we er vanuit dat je al een account hebt. Als je dit niet hebt (het is ongelofelijk!), neem dan vijf minuten de tijd om je te registreren.

Als je wel een account hebt, volg dan deze stappen:

Voor Android:

• Open de letgo App

• Klik op “Inloggen”

• Open het menu in de app door op de drie strepen linksboven in het scherm te klikken.

• Klik op ´Mijn profiel´
  • Klik op de advertentie die je wilt bewerken

• Klik vervolgens op het potlood-icoontje rechtsonder in het scherm

• Je kunt nu je advertentie bewerken

Voor iPhone:

• Open de letgo App
  • Klik op “Mijn profiel” in de navigatiebalk van de App.
  • Klik op de advertentie die je wilt bewerken

• Rechtsboven in de hoek vind je vervolgens de knop “bewerken”. Als je hierop klikt word je naar de desbetreffende pagina doorverwezen waar je de advertentie kunt bewerken.

• Bewerk je advertentie of voeg de benodigde informatie toe voor je op “Bijwerken” klikt.

Wanneer je een advertentie bewerkt, dient deze voor daadwerkelijke plaatsing opnieuw gecontroleerd te worden. We sturen je een notificatie zodra je advertentie weer online staat!