Hoe kunnen we je helpen?

Site is offline. Click here for more info.

Hoe verwijder ik mijn advertenties?

Heb je het product al verkocht? Denk er dan aan om je advertentie te verwijderen zodat de kopers je niet meer contacteren!

Het verwijderen van een advertentie is super eenvoudig als je deze stappen volgt:

Voor Android:

  • Ga naar jouw profiel in de App

  • Klik op de advertentie die je wilt verwijderen
  • Als je het product hebt verkocht, klik dan op het potloodicoontje rechtsonder in het scherm. Je krijgt vervolgens meer opties te zien, waaronder de optie “Markeren als verkocht” (het handschuddende icoontje). Als je hierop klikt wordt je advertentie als verkocht neergezet.

* Houd er rekening mee dat wanneer je een advertentie als verkocht markeert, je de gebruiker die jouw product heeft gekocht moet selecteren.

* De als verkocht gemarkeerde advertentie zal nu in de “Gekocht” folder verschijnen in het profiel van de gebruiker die je hebt geselecteerd.

  • Als je de advertentie enkel wilt verwijderen, kun je in hetzelfde menu op “Verwijderen” klikken (met het prullenbakicoontje).

Voor iPhone:

  • Ga naar jouw profiel in de App

  • Klik op de advertentie die je wilt verwijderen

  • Onder de optie “Deel het met je vrienden”, vind je twee opties; “Markeren als verkocht” en “Verwijderen”.

  • Als je het product niet hebt verkocht maar wel wilt verwijderen, klik dan op “Verwijderen”.

  • Als je het product hebt verkocht, klik dan op “Markeren als verkocht”. We vragen je dan om de gebruiker te selecteren die jouw product heeft gekocht. Als je het product niet via letgo hebt verkocht maar aan iemand anders, selecteer dan “Iemand van buiten letgo”. Als je dit eenmaal hebt gedaan, wordt jouw advertentie als verkocht gemarkeerd en kunnen gebruikers geen contact meer met je opnemen over dit product. Ook kun je de advertentie niet meer bewerken. (Een verkochte advertentie laat een goed beeld achter bij de andere gebruikers. Zo kun je de volgende keer makkelijker iets verkopen op letgo). Na een tijdje zal het item worden verwijderd.

Dat is alles! Gefeliciteerd met je verkoop!