Hoe kan ik mijn advertenties delen?

Wanneer je een advertentie plaatst op letgo, of als je een aantrekkelijke advertentie vindt waarvan je denkt dat je vrienden daarin geïntereseerd zijn, geeft letgo je de mogelijkheid om deze te delen via verschillende sociale netwerken. Hoe? Heel gemakkelijk!!

Deel je advertenties:

• Open de letgo App

• Ga naar jouw profiel

• Klik op jouw advertentie in de “Advertenties” sectie

• Onderaan de advertenties vind je de logo´s van Facebook, Facebook Messenger en Whatsapp.

Ook heb je een icoontje waarmee je andere opties kunt kiezen.

• Whatsapp
  • Facebook
  • Messenger
  • Gmail

Deel advertenties van anderen:

Alle letgo advertenties kun je delen. Als je een geweldige advertentie vindt die je met je vrienden wilt delen, klik dan op het gewenste sociale netwerk icoon en de persoon waarmee je het wilt delen!