Wat doet letgo in het geval van fraude?

Letgo is op geen enkele manier betrokken bij de transacties tussen zijn gebruikers. Het afhandelen van de betaling, de verzending en alle andere details worden enkel overeengekomen tussen de koper en verkoper.

We zijn toegewijd aan de veiligheid van onze gebruikers en we werken samen met de autoriteiten als we informatie ontvangen in verband met criminele of frauduleuze activiteiten.

Als je meer informatie nodig hebt, neem dan contact met ons op.