Ik heb een verdacht bericht ontvangen

Wees altijd alert wanneer je berichten ontvangt in een onduidelijke of andere taal, of als de koper of verkoper zich in het buitenland bevindt. Ook als de deal te mooi lijkt om waard te zijn is het van belang dat je erg alert bent.

Hier tref je voorbeelden van verdachte berichten. Mocht je een soortgelijk bericht ontvangen, antwoord de gebruiker dan niet maar raporteer dit bericht!

Hallo. Als je geïntereseerd bent, contacteer me dan via mijn email nunupoint01@outlook.com. Dank je wel voor je bericht. Ik informeer je dat de auto in een excelente conditie is, nooit betrokken bij een ongeluk geweest, en het heeft nederlandse documenten. Op het moment woon ik niet meer in Nederland omdat mijn contract is afgelopen, daarom ben ik nu verhuisd naar Engeland. Ik heb twee jaar in Nederland gewerkt en daar ook een auto gekocht, vervolgens heb ik hem meegenomen naar Engeland. Ik verkoop deze auto terug naar Nederland omdat ik hem hier niet kan registreren (het legaliseren verloopt anders in mijn land) daarom ben ik gedwongen hem te verkopen. De auto is nog steeds in Nederland onder mijn naam. Alle documenten komen overeen met de Nederlandse legalizatie en zijn compleet. Dat ik niet in Nederland ben brengt verder geen problemen met zich mee, want ik heb al een contract gesloten met een bedrijf die de auto naar je adres kan brengen. Ik betaal deze kosten, zodat jij alleen betaald voor de auto. Het bedrijf levert je auto in 5 of 6 dagen en je hebt vervolgens 10 dagen om hem te inspecteren voordat je besluit of je hem wilt houden of niet. Antwoord naar dit e-mailadres nunupoint@outlook.com. Als je geïntereseerd bent en je het geld hebtzal ik je de voorwaarden stap voor stap uitleggen. Stuur me ook jou e-mail. Groetjes!

Hallo. Mijn naam is Pieter Versteeg en ik ben geïntereseerd in jou advertentie. Stuur me alsjeblieft een e-mail, (pieterevesteeg303@hotmail.com) zodat we verder kunnen praten over mijn interesse. Ik hoop snel van je te horen. Vriendelijke groeten, Pieter

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Hello, My name is Pieter Versteeg, I am interested in your advert. Please write me on my email, (pieterversteeg303@hotmail.com) so that we can discuss more about my interest. I hope to read from you soon, Yours Pieter.