Ik wil een gebruiker rapporteren vanwege fraude

We geven bij letgo veel om jou veiligheid en de veiligheid van andere gebruikers! Daarom waarderen we het ook zeer als je ook jou steentje bijdraagt als het gaat om het raporteren van verdachte advertenties.

Als je een verdacht bericht van iemand ontvangt, contacteer ons dan, en stel elke vorm van communicatie of onderhandeling met deze gebruiker uit totdat je een bericht van ons terug krijgt.

Ons juridish team zal zo snel mogelijk contact me je opnemen.