Hoe kunnen we je helpen?

Site is offline. Click here for more info.

Regels voor het plaatsen van advertenties

Om de kwaliteit van de advertenties hoog te houden, hanteert letgo voor het plaatsen hiervan enkele regels en richtlijnen. Dit is ook in jouw voordeel, een goed opgestelde advertentie zal helpen je product sneller te verkopen. Hier moet een op letgo te plaatsen advertentie aan voldoen:

- Alle advertenties moeten tenminste één foto bevatten.

- De foto´s moeten relevant zijn voor het artikel dat je aanbiedt. Plaats geen korrelige, onduidelijke of te kleine foto´s; ook foto´s van het internet worden niet als eerste foto van een advertentie toegestaan. Voor potentiële kopers is het erg belangrijk om het daadwerkelijke product dat ze willen kopen te kunnen zien.

- Publiceer geen afbeeldingen die tekst, logo´s of andere afbeeldingen achter de originele foto bevatten.

- De inhoud van de advertentie moet duidelijk zijn, en mag niet beledigend zijn. Dus let op je woorden!

- De beschrijving van de advertentie moet duidelijk en beknopt zijn. Denk als een koper, welke informatie van het product heb je nodig om het te kunnen kopen?

- Advertenties mogen geen externe links of websiteverwijzingen bevatten. Alle informatie en afbeeldingen die je nodig hebt om je product te plaatsen, kun je in de advertentie zetten.

- Je mag in geen enkel deel van je advertentie contactgegevens plaatsen.

- Plaats geen dubbele advertenties! Dubbele advertenties zijn niet toegestaan. Als je een eerder geplaatste actieve advertentie hebt die je opnieuw wilt plaatsen, verwijder dan eerst de oude advertentie.

Plaats alleen producten die toegestaan zijn door letgo. Als je enige twijfel hebt, kun je altijd onze lijst van producten en diensten die niet zijn toegestaan nagaan.