Moet ik registreren om letgo te gebruiken?

Met letgo kun je advertenties zoeken en door de pagina heen scrollen zonder een geregistreerde gebruiker te zijn.

Bedenk wel dat als je advertenties wilt plaatsen, bewerken, verwijderen of berichten wilt beantwoorden, je een letgo account nodig hebt. Op deze manier is het ook makkelijker om al je advertenties te beheren.

Maak dus snel je account aan! Er zijn twee manieren waarop je dit kunt doen:

1) Als je een geldig e-mailadres hebt met wachtwoord, klik dan op “Log in met je e-mailadres”.

2) Koppel je facebook account aan de letgo App: als je al ingelogd bent met jouw gegevens in facebook hoef je alleen nog maar op “Log in met facebook” te klikken. Met deze optie kun je zien of je gemeenschappelijke vrienden hebt met de koper/verkoper, of ze al iets verkocht/gekocht hebben en wat hun favorieten items zijn.

LET OP: je kunt je facebookaccount niet meer loskoppelen van je letgo-account als je met je facebookaccount je letgo-account aanmaakt.

Heb je problemen met het registreren, neem dan contact met ons op.